De Voorbeschouwing #11 | 21 juni

Goedemorgen en welkom bij De Voorbeschouwing. Vandaag kijken we nog voor een laatste keer vooruit naar een onderdeel en blikken we terug op gisteravond.

We zijn alweer aangekomen op de laatste dag van de 44e editie van de Alphense Sportontmoeting. Het verrassingsonderdeel staat op het programma. We verzamelen om 18:30 op de parkeerplaats van Chinese Palace aan het meer. Het tweede gedeelte zal rond 20:00 starten bij WSV Zegerplas. We zijn op tijd klaar voor Nederland-Frankrijk die daar ook aan zal staan. Zien we jou vanavond?

Gisteravond was het weer tijd voor de jaarlijkse puzzelrit, ook dit jaar uiteraard weer uitgezet door Mac Rijnland. De puzzelrit is een onderdeel dat ieder jaar weer als geweldig wordt ervaren. Ook dit jaar was het weer een groot succes. Om 19:15 vertrok de eerste auto en rond 20:45 kwamen de eerste auto’s weer terug. Toen alle auto’s weer terug waren was het tijd voor de uitslag. De best presterende auto dit jaar was van SV ARC. Zij hadden maar 2 fouten over de hele rit! Mede hierdoor won ARC gisteravond het onderdeel. AAV ‘36 en KV Tempo maakten het podium compleet. Kijk voor de volledige uitslag en stand onder dit bericht.

Wij hopen jullie vanavond allemaal te zien bij Chinese Palace en daarna bij WSV Zegerplas.

Bedankt voor het lezen en tot vanavond!

 

Morgen om 10:00 weer een nieuwe Voorbeschouwing!
De Voorbeschouwing van gister nog niet gelezen? Klik hier!

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.