De Voorbeschouwing #10 | 20 Juni

Goedemorgen en welkom bij De Voorbeschouwing. Vandaag kijken we vooruit naar alweer het op een na laatste onderdeel van dit jaar. Maar we blikken ook even terug naar gister.

Vanavond staat de puzzelrit weer op het programma. Een onderdeel dat standaard op het programma staat van De Alphense Sportontmoeting. We verzamelen uiterlijk om 18:45 bij de Zegerplas. De deelnemende verenigingen zijn: AAV ‘36, Alphense Boys, Alphia, ARC, ATTC, Boks & Fit, Castellum, DOS, Have Fun, Les Pointeurs, TEAN, Tempo en Zegerplas. Dit betekent dat vanavond alle ploegen aanwezig zijn!

Gisteravond stond Tennis op de planning. We waren te gast bij TEAN die ervoor zorgen dat het altijd lekker weer is als wij bij hen zijn. Dit was gisteravond dan ook niet anders. Met een heerlijk zonnetje begonnen we aan de poulefase. In poule A wist Have Fun er met de eerste plek vandoor te gaan en in poule B was dit KV Tempo. Na de poulefases werden de nummers 1 en 2 bij elkaar in een nieuwe poule gezet en de nummers 3 en 4 bij elkaar in een poule gezet. Met deze poules gingen we de finalerondes in. Om plek 1 tot en met 4 werd gestreden door Have Fun, KV Tempo, Alphia en Alphense Boys. Om plek 5 tot en met 8 ging het tussen DOS, Boks en Fit, ARC en AAV ‘36. Hieruit kwam uiteindelijk een duidelijke winnaar. Alphia wist namelijk ongeslagen te blijven in de finalepoule, hierdoor pakken zij de 180 punten. Het podium werd deze avond compleet gemaakt door KV Tempo en Alphense Boys. Kijk voor de volledige uitslag en stand onder dit bericht.

Morgen is natuurlijk het verrassingsonderdeel, maar daarna hebben we nog een feestje bij de Zegerplas. Er zijn meerdere schermen om Nederland-Frankrijk op te kijken, er is een live DJ die zorgt voor de muziek, er is wat te eten en te drinken en natuurlijk vooral heel veel gezelligheid. Ben jij erbij?

Bedankt voor het lezen en tot vanavond!

 

Morgen om 10:00 weer een nieuwe Voorbeschouwing!

De Voorbeschouwing van gister nog niet gelezen? Klik hier!

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.