De Voorbeschouwing #12 | 22 juni

Goedemorgen en welkom bij, voor dit jaar, de laatste Voorbeschouwing. Deze zaterdagochtend kijken we vooruit naar morgen en blikken we terug op gisteravond.

Het zal vast gek klinken, vooruitkijken naar morgen terwijl we gisteravond de sportontmoeting hebben afgesloten. Morgen is dan ook geen onderdeel maar toch staan er dingen op de planning. Om 12:00 zal er een Nabeschouwing online komen. Hierin blikken we terug op de gehele 44e editie. Daarnaast zullen we dan ook nog iets anders bekend maken, wat dat is houden we nog even geheim.

Gisteravond was het tijd voor het verrassingsonderdeel. Iedereen kwam samen bij Chinese Palace en toen werd bekendgemaakt wat we gingen doen. Dit jaar betraden we de midgetgolfbanen. De deelnemers van de 11 verenigingen werden door elkaar gemixt en in een groepje met andere ploegen ging je 18 holes af. Bij de heren ging dat KV Tempo het beste af en bij de dames ATTC. Na het midgetgolfen gingen we naar Zegerplas voor een quiz over de Sportontmoeting. Met een aantal pittige maar leuke vragen werden de teams flink aan het denken gezet. Zou jij weten wat de leeftijd van alle commissieleden bij elkaar opgeteld is? KV Tempo had met 9/15 punten op dit onderdeel het beste gescoord en hiermee wonnen zij het verrassingsonderdeel. Gevolgd door TEAN en een gedeelde derde plek voor ATTC en Zegerplas. Kijk voor de volledige uitslag onder dit bericht.

Natuurlijk was dit ook de avond van de einduitslag van de 44e editie van de Alphense Sportontmoeting. Eigenlijk konden wij u gister al vertellen wie er zou winnen maar nu is het officieel. KV Tempo mag de wisselbeker in het clubhuis houden want zij winnen voor de tweede keer op rij de Alphense Sportontmoeting. SV ARC neemt de beker voor de tweede plek mee en VV Alphia mag de beker voor plek 3 meenemen. Kijk voor de volledige eindstand onder dit bericht.

Dus, morgen om 12:00 een nabeschouwing en nog een belangrijke mededeling!

Bedankt voor het lezen en een fijne zaterdag gewenst!

 

Morgen om 12:00 een Nabeschouwing!

De Voorbeschouwing van gister nog niet gelezen? Klik hier!

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.