De Voorbeschouwing #9 | 19 juni

Goedemorgen en welkom bij De Voorbeschouwing. Vandaag kijken we vooruit naar onderdeel nummer 6 die vanavond plaatsvindt en we blikken kort terug op gisteravond.

Vanavond zullen we de tennisbanen van TEAN betreden. Met 8 verenigingen gaan we tennissen. De aanvang is om 18:45 en we starten om 19:00 met de eerste ronde. De deelnemende clubs zijn: SV ARC, AAV ‘36, Alphense Boys, Boks & Fit, DOS, KV Tempo, VV Alphia en Have Fun. Zien wij jou vanavond?

Gisteravond waren we te gast bij Les Pointeurs. Met 12 verenigingen speelden we petanque. In 4 speelronde van 25 minuten op 12 banen heeft iedereen lekker veel kunnen spelen. Tussen de rondes door hadden we pauzes zodat er gezellig wat met elkaar gedronken kon worden. Na 4 spannende rondes ging Zegerplas er in de heren poule met de winst vandoor en ATTC in de dames poule. Maar geen van deze teams wist er met de winst vandoor te gaan gisteren. Want in de heren en dames poule wist een team 2x tweede te worden. We praten hier over KV Tempo. Zij pakken dan ook voor de tweede avond op rij de 180 punten. Het podium wordt compleet gemaakt door Alphense Boys en ATTC. Kijk voor de volledige stand en uitslag onder dit bericht.

Bedankt voor het lezen en tot vanavond!

 

Morgen om 10:00 weer een nieuwe Voorbeschouwing!

De Voorbeschouwing van gister nog niet gelezen? Klik hier!

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.