De Voorbeschouwing #5 | 15 juni

Goedemorgen en welkom bij De Voorbeschouwing. Vandaag anders dan normaal. We gaan namelijk niet voorbeschouwen maar nabeschouwen. We blikken terug op het onderdeel Darts.

Gisteravond werd de eerste (halve) week van de Alphense Sportontmoeting afgesloten met het onderdeel darts. Het was een vrijdagavond uit het boekje. Een drankje, een hapje, een spelletje en een heleboel gezelligheid. Om 19:00 begon het rustig aan lekker druk te worden in het clubhuis van KV Tempo. De deelnemers van de 9 deelnemende verenigingen druppelden binnen en rond 19:15 begonnen we met de eerste ronde. De dames trapte de avond af, de teams, verdeeld over 3 borden, begonnen aan het spel Miki Darts. Daarna was het de beurt aan de heren en dat wisselde we daarna nog 4x af. De hoogste scores werden dit jaar gegooid door Helma (167) van Have Fun bij de vrouwen en Jesse (488) van VV Alphia bij de mannen. Na een avond met fanatieke maar ongelooflijk gezellige darters gingen Have Fun en Alphia er samen met de winst vandoor. Gevolgd door Boks & Fit op plek 3. Met deze uitslag neemt SV ARC de leiding over van KV Tempo die vanavond niet deelnamen. Kijk voor de volledige uitslag en stand onder dit bericht.

Op deze zaterdagochtend is er geen sportontmoeting nieuws te melden. Morgenochtend zijn we er wel weer met een nieuwe voorbeschouwing waarin we vooruitkijken naar maandagavond, voetbal.

Bedankt voor het lezen en geniet van uw, sportontmoeting-vrije, zaterdag!

Morgen om 10:00 weer een nieuwe Voorbeschouwing!

De Voorbeschouwing van gister nog niet gelezen? Klik hier!

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.