De Voorbeschouwing #4 | 14 juni

Goedemorgen en welkom bij De Voorbeschouwing. Deze ochtend kijken we vooruit naar het onderdeel darts vanavond en blikken we terug naar gisteren.

Vanavond staat alweer het derde onderdeel van deze editie op het programma. In het clubhuis van KV Tempo spelen we darts. De aanvang is om 19:00 en om 19:15 starten we met de eerste ronde. De deelnemende verenigingen zijn: Alphense Boys, Alphia, ARC, ATTC, Boks & Fit, Have Fun, Les Pointeurs, TEAN en Zegerplas. We zien jullie vanavond!

Door met de nabeschouwing van gisteravond. Tijdens het tweede onderdeel stond beachvolleybal op het programma. Deze sport staat gegarandeerd voor een feestje tijdens de Alphense Sportontmoeting. Met meer dan 100 deelnemers en supporters begonnen we aan de poulefase. Bij de mannen werden ARC en KV Tempo de poulewinnaars en bij de vrouwen ging deze eer naar KV Tempo en DOS. Deze teams speelden in de laatste speelronde de finales tegen elkaar. Bij de vrouwen was het aan het begin erg spannend, beide teams bleven dicht bij elkaar maar richting het einde van de wedstrijd wist KV Tempo ervandoor te gaan met de overwinning bij de dames. Op veld 2 naast de dames werd de heren finale gespeeld en ook deze werd gewonnen door KV Tempo. Dit betekent dat KV Tempo het tweede onderdeel heeft gewonnen en zij ook aan de leiding gaan in het klassement. Kijk voor de volledige uitslag en de stand onder dit bericht.

Wij willen VC Castellum en Beach Sport Alphen ontzettend bedanken voor hun hulp tijdens dit onderdeel.

Als sportontmoeting nieuws vandaag een herinnering aan het feest bij zegerplas na het verrassingsonderdeel. Er is een live DJ, meerdere schermen om het Nederlands elftal op te kijken en natuurlijk een bak met gezelligheid. Ben jij erbij?

Bedankt voor het lezen en tot vanavond!

 

Morgen om 10:00 weer een nieuwe Voorbeschouwing!

De Voorbeschouwing van gister nog niet gelezen? Klik hier!

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.