De Voorbeschouwing #6 | 16 juni

Goedemorgen en welkom bij De Voorbeschouwing, in het bijzonder aan alle vaders. Net zoals gister een iets andere voorbeschouwing dan normaal. Een bericht aan de deelnemers van de sportontmoeting namens de commissie:

 

De eerste (halve) week van de 44e Sportontmoeting zit erop. Even een kleine vooruitblik naar komende week:

Maandag: Voetbal

Verzamelen om 19.00 uur bij Alphense Boys, we starten om 19.15 uur. De regels worden nog toegelicht, het gaat onder andere om indribbelen i.p.v. gooien en geen slidings (om blessures te voorkomen).

Dinsdag: Petanque

Verzamelen om 18.45 uur bij Les Pointeurs, we starten om 19.00 uur. We spelen met vaste teams van 3 mannen en 3 vrouwen. Bij slecht weer kunnen we gebruik maken van de hal van Les Pointeurs.

Woensdag: Tennis

Verzamelen om 18.45 uur bij TEAN, we starten om 19.00 uur. Ook hier spelen we met vaste koppels (herendubbel, damesdubbel en gemengd dubbel en let op, de deelnemers moeten zelf voor een racket zorgen.

Donderdag: Puzzelrit

Verzamelen om 18.45 uur bij Zegerplas, de eerste auto vertrekt om 19.00 uur. Het reglement voor de puzzelrit zullen we via mail naar iedereen sturen en ook op de website zetten. 

Vrijdag: Verrassingsonderdeel

In verband met Nederland – Frankrijk om 21.00 uur dit jaar een licht verrassingsonderdeel. We houden het kort, eenvoudig, het is niet zwaar en je blijft droog (als het niet regent). Het laatste deel is bij Zegerplas, waar het eerste deel is, laten we nog weten. We zijn ruim op tijd klaar om voetbal te kunnen kijken, Zegerplas zorgt voor voldoende schermen en uiteraard muziek (Live DJ), een hapje en een drankje.

 

Tot zover de update! Als er vragen zijn, laat het ons weten.

 

Commissie Sportontmoeting

Danielle, Thomas, Marc, Joris en Gellius

 

Bedankt voor het lezen, maak er een mooie zondag en Vaderdag van en laat je horen voor het Nederlands Elftal vanmiddag!

Morgen om 10:00 weer een nieuwe Voorbeschouwing!

De Voorbeschouwing van gister nog niet gelezen? Klik hier!

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.