De Voorbeschouwing #3 | 13 juni

Goedemorgen en welkom bij De Voorbeschouwing. Deze ochtend kijken we vooruit naar vanavond en blikken we even terug naar het onderdeel zwemmen van gisteren.

Laten we beginnen met de voorbeschouwing. Vanavond gaan we beachvolleyballen bij Beach Sport Alphen. Dit is op het terrein van KV Tempo. De aanvang is om 19:00 en de eerste ronde start om 19:15. De deelnemende ploegen zijn: Alphense Boys, AAV ’36, ATTC, Alphia, ARC, Boks & Fit, DOS, TEAN, Tempo en Zegerplas. Het onderdeel beachvolleybal is altijd een feestje, kom jij ook kijken?

Nadat we kort vooruit hebben gekeken, blikken we nu uitgebreid terug naar gister. Een onderdeel dat dit jaar in een ander jasje is gestoken, het onderdeel zwemmen. Tijdens het onderdeel moesten de verenigingen verschillende opdrachten uitvoeren. Als eerste moesten de deelnemers in het midden van het zwembad puzzelstukken ophalen die ze vervolgens aan de zijkant in elkaar moesten leggen. Als dit was gelukt, mochten ze door naar het andere bad. Daar moesten ze een bal opblazen en die vanaf een afstand een goaltje ingooien/slaan. Als dit bij ieder individu van het team gelukt was, mochten ze terug naar het diepe bad. Daar moesten ze om de beurt heen en weer zwemmen en dat elke keer met een extra object. Dit totdat er iemand van het team met 7 objecten van de ene naar de andere kant is gezwommen. Was dit gelukt, dan mocht je door naar de laatste opdracht. Een puzzel waarbij je een afbeelding bestaande uit 8 stokjes moest veranderen door 3 stokjes te verplaatsen. Werd de puzzel goedgekeurd, dan was het onderdeel zwemmen voor jouw team klaar.

Nu is de grote vraag, wie gaat er na het eerste onderdeel aan de leiding? Zegerplas wist er gisteravond met de winst vandoor te gaan en zal vanavond dus als koploper beginnen aan het tweede onderdeel. AAV ’36 en KV Tempo maken de top 3 compleet. Kijk voor de volledige stand en uitslag onder dit bericht.

Daarnaast is er ook nog Sportontmoeting nieuws. Dit jaar spelen we zonder de jokers. Deze hopen we volgend jaar weer toe te voegen aan dit sportfestijn.

Bedankt voor het lezen en tot vanavond!

Morgen om 10:00 weer een nieuwe voorbeschouwing!                                                                                                    

De voorbeschouwing van gister nog niet gelezen? Klik hier!


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.