De Voorbeschouwing #2 | 12 Juni

Goedemorgen en welkom bij De Voorbeschouwing #2. Deze ochtend gaan we vooruit kijken naar vanavond, de openingsavond van de 44e editie van de Alphense Sportontmoeting.

Vanavond is het dan eindelijk zover, we duiken het water in om de Sportontmoeting te openen. Zwemmen is terug van weggeweest, ditmaal in een ander jasje. Vanavond in het zwembad zullen de verenigingen een combinatie moeten laten zien van doen en denken. Van het oplossen van een puzzel naar het gooien van een bal tot het zwemmen in het water. Al deze dingen zullen vanavond samenkomen.

Dan halen we nog even wat belangrijke informatie op voor de deelnemers vanavond. We verzamelen om 20.15 uur voor de opening boven in het zwembad. We zullen gaan zwemmen in zwembad Aquarijn. Fietsen kunnen in de fietsenstalling worden gezet en er is een gratis parkeergelegenheid in de parkeergarage onder het zwembad. Na het zwemmen is de frituurpan voorverwarmd en is er de mogelijkheid om met elkaar nog wat te drinken.

Om de voorbeschouwing af te sluiten voor vandaag willen wij namens de hele commissie van de Alphense Sportontmoeting alle geslaagde examenkandidaten alvast feliciteren met hun diploma.

Zien wij jullie vanavond in het zwembad?

 

Morgen om 10:00 weer een nieuwe voorbeschouwing!

De voorbeschouwing van gister nog niet gelezen? Klik hier!

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.