De Voorbeschouwing #1

Morgen is het zover, de openingsavond van de 44e editie van de Alphense Sportontmoeting. Maar voordat dat zover is, willen wij jullie kennis laten maken met De Voorbeschouwing.

De Voorbeschouwing wordt een dagelijks artikel op de site waarin we terugblikken op de dag van gister en natuurlijk vooruit kijken naar wat er later die dag gaat gebeuren. We delen het laatste sportontmoeting nieuws met jullie en zullen nog eens de informatie voor de avond naar boven halen.

Over sportontmoeting nieuws gesproken. Helaas hebben wij van 3 verenigingen een afmelding ontvangen. BC Limes, STC De Rijnstreek en De Alphense Roeivereniging zullen helaas niet meedoen dit jaar. We gaan met deze verenigingen in gesprek om te kijken hoe ze in 2025 wel aan de start kunnen verschijnen. Dit betekent dat deze editie 12 deelnemende ploegen telt.

Kort maar krachtig maar dit was De Voorbeschouwing voor vandaag. Morgenochtend om 10:00 zal er een nieuwe voorbeschouwing online komen op de site. Voor nu fijne avond en tot morgen!

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.