3 debuterende clubs tijdens de 44e editie!

12 juni barst het weer los, de Alphense Sportontmoeting. Een jaarlijks sportevenement waarbij allerlei verschillende sportverenigingen uit Alphen aan den Rijn anderhalve week lang met elkaar gaan sporten. Welke verenigingen dit jaar aan de start zullen staan, daar kom je hieronder achter.

Dit jaar zijn er 16 verenigingen die deel gaan nemen aan de 44e editie van de Alphense Sportontmoeting. 16 verenigingen die elkaar op sportief gebied zullen gaan ontmoeten en die tegen elkaar verschillende sporten gaan beoefenen.

1 van deze 16 verenigingen is de winnaar van afgelopen jaar, KV Tempo. Nadat zij vorig jaar als eerste zijn geëindigd in het klassement zullen zij dit jaar weer op jacht gaan naar de overwinning. Maar de concurrentie is aanwezig want ook de nummer 2 van vorig jaar is er weer bij. Hierbij heb ik het natuurlijk over SV ARC. De grootste voetbalclub uit Alphen aan den Rijn kan bij dit evenement natuurlijk niet ontbreken. SV ARC is tevens niet de enigste voetbalclub die deel zal gaan nemen. VV Alphia en Alphense Boys zullen net zoals voorgaande jaren ook aanwezig zijn. Als we verder kijken op de deelnemerslijst zijn we blij dat AAV '36, Tean, ATTC, DOS, Zegerplas, Have Fun, Les Pointeurs en VC Castellum ook dit jaar weer van de partij zijn.

12 van de 16 sportverenigingen gehad, nog 4 te gaan. Laten we beginnen met een club die na een periode van afwezigheid weer terug is op de deelnemerslijst. Hier praten we over BC Limes. De badmintonclub heeft zich weer aangemeld en zij zullen dit jaar weer deelnemen. 

Nog 3 clubs te gaan, 3 clubs die voor het eerst gaan deelnemen aan de Alphense Sportontmoeting. STC De Rijnstreek, Boks en Fit en Roeivereniging Alphen hebben zich voor het eerst aangemeld.  Zij maken de deelnemerslijst voor dit jaar compleet.

Met deze 16 Alphense sportverenigingen gaan we sportieve avonden tegemoet! We wensen alle clubs veel succes met de voorbereidingen en tot 12 Juni!

 

Wil je meer weten over deze 16 verenigingen? Neem dan een kijkje op de pagina Deelnemers.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.